Rapid caută să-l readucă în Giulești pentru dezvoltare maximă în România!

Rapid caută să-l readucă în Giulești pentru dezvoltare maximă în România! Sursa poza: ExpressPress

Albion Rrahmani, Așteptat în Giulești ca pe Moș Crăciun: "Numai la Rapid poate da lovitura!"

Se aude prin ulițele fotbalistice din satul nostru global că Albion Rrahmani, un diamant neșlefuit și mult drăgostit de galeria rapidiștilor, s-ar putea întoarce în fondul nostru de investiții locale – echipa Rapid! Cum cine? Băiatul de care s-au atașat giuleștenii mai tare ca de mămăliga de duminică!

Ei bine, în vremea când Albion al nostru se zbenguia pe terenul Rapidului, parcă totul în Giulești avea un iz de Românie Mare. ”Albion? A făcut să cânte peluza mai ceva ca la un festival de muzică populară!”, ne-a spus un fan răgușit, care-l vrea înapoi cu ardoare. Și se pare că și clubul rapidist își freacă mâinile cu gândul la o reînviere fulminantă a vremurilor de glorie.

În timp ce alții țin cont de scrierile goale din cronici, băieții din conducerea Rapidului se uită în ceașca de zaț și prezic dezvoltări fantastice pentru Albion, dacă se întoarce. Cine ar mai crește atât de bine ca un bulion ținut pe pervaz, dacă nu la Rapid?

Oricum, până una-alta, în satul nou-fotbalistic mondial, zvonurile țin loc de cafea dimineața. Rrahmani promite clipe memorabile, iar noi, săraci în procente, dar bogați în speranțe, ne ținem pumnii. Că de reușită lui poate s-or prinde și alte minuni! Cine știe, poate chiar și rapidiștii o să inventeze o rețetă nouă de succes. Sau măcar să țină zâmbetul pe uliță! Deocamdată ne lăsăm în voia zvonurilor, ca albinele pe o floare de tei.


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.