Victoria împotriva Universității Craiova 1-0 marchează îndeplinirea unui vis și începutul sărbătorii!

Victoria împotriva Universității Craiova 1-0 marchează îndeplinirea unui vis și începutul sărbătorii! Sursa poza: ExpressPress

Florin Tănase: De la Tehno-Tactics la Dans Pe Tavan – O Victorie ca-n Povești!

Într-un colț de lume unde fotbalul se joacă uneori mai în glumă, FCSB-ul a reușit să își facă suporterii mândri, după ce a bătut-o pe Universitatea Craiova. Minunea s-a produs pe teren, dar adevărata sărbătoare a continuat la maximum în afara lui.

Furtuna Tănase: De la Gol la Glorie

Băiatul nostru de aur, Florin Tănase, a furat show-ul și nu doar pe teren. Se zice că după meci, nici n-a apucat bine să se spele de noroi că voia să încingă hora victoriei. Cu noul titlu sub braț (sau sub pălăria de serbare), Florin, cu un zâmbet până la urechi, a declarat că și-a văzut visul la lumina reflectoarelor și a mingii.

Șef la Vise – Florin Intră În Legendă

„Bine-bine”, zice o tanti de la marginea satului, „dar după atâția ani de fotbal cu nervi și galerie, nu-i de mirare că Florin vede totul în roz pal după o victorie ca asta!” Se mai povestește că Florin a promis o petrecere la care să vină toți vecinii – câinii și pisicile din mahala sunt și ele așteptate.

Dacă asta nu e o scuză bună să dansezi pe mese, nu știu care e. Și dacă mai punem la socoteală zvonurile, s-ar părea că FCSB-ul ar fi contractat și o fanfară. Pe principiul: „Am jucat la maxim, petrecem la maxim!”

Miorița Tactica – 1, Craiova – 0

Așa cum ne place, încă o dată tot satul e împușcat de mândrie că băieții noștri ştiu să facă față greilor fotbalului. Victorie cu cântec pe câmpia de luptă! O scurtă privire aruncată spre viitor sună cam așa: Dacă în fotbal mai pică vreo stea, sigur se va transforma rapid într-o poveste de spus la iarbă verde.

Ei bine, noi să fim sănătoși și Florin să ne țină-n picioare topurile fotbalistice și chefurile de seamnă!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.