Vicente Del Bosque l-a contactat telefonic pe Daniel Pancu după înfrângerea suferită de România U21 cu 2-1 în fața Spaniei. Vedeți discuția lor plină de zâmbete! Video

Vicente Del Bosque l-a contactat telefonic pe Daniel Pancu după înfrângerea suferită de România U21 cu 2-1 în fața Spaniei. Vedeți discuția lor plină de zâmbete! Video Sursa poza: ExpressPress

"Alba-neagra pe teren: Pancu primește un telefon "del Bosque" surpriză!"

Ei bine, dragi cititori și telespectatori, fie că vă vine să credeți sau nu, drama de pe terenul de fotbal e mai captivantă decât telenovelele din prime-time! Păi cum să nu fie așa, când băieții noștri, tineretul U21, au jucat ca niște leuți în fața Spaniei la Campionatul European? Atenție, spoiler alert: am pierdut cu 2-1, doar că povestea nu se oprește aici!

Hai să vă zic și cum a decurs treaba: după fluierul final al suferinței (a se citi "meciului"), mister Daniel Pancu, selecționerul nostru plin de speranțe și strategii, a fost surprins de un apel telefonic neașteptat, chiar de la nimeni altul decât Vicente Del Bosque, legendarul antrenor spaniol, care, cică, sună să zică "Ce frumoasă echipă aveți! Bravo, băieți!".

Un localnic care a asistat pe ascuns la discuție ne-a spus, evident sub anonimat: "Pancu chicotea ca un școlar la ora de geografie când vorbea cu Vicente. Se pare că i-a zis că tinerii lui sunt de viitor și că vor face Spania să joace leapșa cu mingea și să stea la coadă la autografe."

Nu știm exact ce planuri au decis Pancu și Del Bosque, dar un lucru-i clar: oricum o dăm, fotbalul ne e înscris în ADN, iar astfel de întâmplări ne fac mai mult chef de treabă decât o oală cu sarmale proaspăt fierte. Iar în stilul nostru rustic, aș încheia cu un gând: poate data viitoare, băieții noștri nu doar că vor câștiga, dar vor organiza și o nuntă cu marea Cupă drept naș mare! Pa-pa și să ne mai citim cu veselie!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.