Titularii FCSB au petrecut până în zori înainte de victoria 2-0 cu U Cluj! Ce puteam să fac, să opresc muzica?

Titularii FCSB au petrecut până în zori înainte de victoria 2-0 cu U Cluj! Ce puteam să fac, să opresc muzica? Sursa poza: ExpressPress

FCSB în Febra Petrecerii: Titulari Pe Ringul de Dans mai mult ca pe Teren

Aflată la ușa ta, dragă cititorule, o poveste care te va face să te întrebi dacă fotbalul nu ar trebui redenumit "distracție cu mingea". Cum altfel să explicăm isprava celor de la FCSB, în care, după câștigarea campionatului, au transformat mingea rotundă într-un disc de petrecere?

Se zice că Mihai Stoica, omniprezentul guru al celor de la FCSB, și-a dat în vileag o nedumerire de proporții epice: cum să le spună jucătorilor să nu se bucure cu sete după victoria sezonului? Să le oprească muzica și să le trimită acasă cu îngeri de carton? Așa ceva, nici Stoica nu a avut inima să facă!

Cu o noapte în care simțul răspunderii părea că și-a luat concediu, cel puțin cinci jucători de bază ai echipei și-au petrecut timpul până la cântatul cocoșului, uitând cu desăvârșire că a doua zi trebuie să dribleze pe gazon și nu să doarmă pe el. Iar când soarele a mângâiat Clujul cu razele lui matinale, aceștia încă își odihneau capurile buimace.

La final, meciul cu "U" Cluj a fost mai mult un spectacol de somnambulism organizat pe teren, dar cu toate acestea, victoria a fost a lor. Se vede treaba că şi zeii fotbalului au simțul umorului. Iar pentru noi, cei ce le urmărim peripețiile cu răsuflarea tăiată, ne rămâne să ne întrebăm ce urmează. O echipă care câștigă fără să doarmă? Ce va fi la următoarea petrecere?

Măi Flăcăi, cum rămâne? Fotbal cu micul dejun la pat sau cu dansuri de seară până dimineață? Ce ți-e și cu sportivii ăștia de azi!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.