Sumele Colosale Investite pentru Avocați și Procese în Falimentul FC U Craiova – Creșterea Necontenită a Costurilor cu FRF și LPF

Sumele Colosale Investite pentru Avocați și Procese în Falimentul FC U Craiova – Creșterea Necontenită a Costurilor cu FRF și LPF Sursa poza: ExpressPress

Adrian Mititelu și Arta de a Arunca Banii într-o Fântână Fără Fund: Falimentul fără Sfârșit al FC U Craiova

Dragii noștri cititori, bine ați venit la un nou episod din telenovela interminabilă a falimentului FC U Craiova, capodopera epică a domnului Adrian Mititelu. Cu o poftă de cheltuit echivalentă cu cea a unei amante la shopping, Mititelu s-a angajat într-un dans financiar nebunesc, la finalul căruia speră să găsească elixirul profitor pe plus.

Aventuri judiciare mai scumpe ca untura de peștisor

Se pare că Mititelu, cu o determinare care l-ar face mândru și pe Don Quijote, continuă să investească sume grandioase în aventura sa legală. Să rezumi întreaga epopee la o singură idee ar fi prea puțin să spunem decât: omul nostru trăiește și respiră pentru procese, tribunale și facturi de avocați care cresc mai rapid decât buruienile în grădina Savetei!

Cu o ploaie de bani aruncați pe avocați și lichidatori, Mititelu pare mai degrabă un patron de echipă la concursul de "Cheltuieș-te Tot", decât un manager calculat. Am întrebat un „sursel de încredere” – adică nea Iliuță de la bufet – ce crede despre strategia lui Mititelu: „E ca și cum ai da cu gheba în cânepă, nene! Ăsta-i sport național acum?”

O Încheiere mai dulce decât tașca de prune

Iată-ne ajunși la finalul episodului de azi, dar nu vă faceți griji, dragilor, povestea nu se oprește aici. Cine știe la ce aventuri financiare se va mai înhăma Mititelu data viitoare? Un pronostic al redacției noastre: dacă Mititelu renunță la fotbal, ar putea deschide o școală de amatorism economic! Până data viitoare, vă dorim sarmale mai ieftine și surprize mai plăcute decât în telenovela fotbalistică locală.


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.