Ronaldo conduce portughezii spre victorie și o finală memorabilă!

Ronaldo conduce portughezii spre victorie și o finală memorabilă! Sursa poza: ExpressPress

„Fotbalul este o luptă cu mingea-n soare și sudoarea pe frunte!” zicea zilele trecute nea Nelu din cârciumă, și se pare că cineva din Portugalia chiar l-a luat în serios. Germania și Portugalia s-au întâlnit în prima semifinală fierbinte a Nations League 2025, unde lusitanii au găsit rețeta succesului cu condimentele de aur ale lui Cristiano Ronaldo.

În posibilă ultimă dansare la nivel internațional, Ronaldo a demonstrat din nou de ce este considerat un fel de zeu al fotbalului. Cu o prezență scenică demnă de marile scene ale telenovelelor sud-americane, Cristiano a sigilat soarta nemților cu precizia unui poștaș de duminică — două goluri, două scrisori în cutia germană!

Gurile satului spun că nemții și-au dorit mult să pună piciorul pe frână pentru stăvilirea portughezilor, dar se pare că frânele lor au rămas la ultima inspecție tehnică. Comentatorii din sat au concluzionat că "a fost ca o horă condusă de un singur om și ceilalți mergeau pe lângă – adică Ronaldo, desigur.”

Cu cele două echipe prezentându-se în toată splendoarea pe site-ul FANATIK.RO, ardelenii noștri au avut grijă să nu le scape nici un miracol sau dezastru de pe teren — și tare erau ele numeroase!

Deci, dragi cititori, se pare că drumul lor spre finală va fi unul presărat cu farmece lusitane. Dar să nu anticipăm, deoarece fotbalul e ca o ciorbă, fierbe și face bulbuci când te aștepți mai puțin. Rămânem la post cu urechile ciulite pentru mai multe bârfe și tachinări din lumea sportivadă, că cine știe ce surprize ne mai pregătesc aceste semifinale!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.