Daciana Sârbu în fața unui "Masterchef" culinar: ”Dacă îmi aduc aminte de copane, pleznesc de emoții!”
Aoleu, s-a aflat! Daciana Sârbu, diva bucătăriei din Olt și inima nemânioasă a liceului culinar "Cădețul Lingurii", se aruncă din tigaie direct pe scenă la... ei, doar ca să stârnească și mai mult pofta cititorilor de tabloid! De când era cât o prăjitură de mălai, Daciana simțea chemarea sfântului clocot, căci oamenii spun că moștenește puterea lingurilor vrăjite ale mătușii ei. Zvonurile spun că pe atunci furculițele dansau în aer în ritmul apetitului ei.
Povestea o ia de la început. Bombanele preparate de părinți și căldura cuptorului de la mătușa preferată au hrănit nu doar burțile, ci și ambiția. „Când îmi mirosea a chifteluțe, simțeam cum îmi iau zborul spre un viitor de rețete alese”, spune ea, cu un oftat de nostalgii și sarmale.
Daciana vrea să facă furori în povestea vieții ei culinare, dar, așa cum se zvonește prin sat, „când vine vorba de creativitate în găteală, trage adânc aer și se gândește la momentele în care mamaţa îndeasă ardeii până pușcă!”.
Cu toate esențele de bunatate și miros de cozonac în aer, să vedem dacă inspirata noastră puicuță gastronomică va reuși să calce pe capul uriaș al porcului de Crăciun și să-și facă un nume mare cât un cazan de tocană!
Așa că, dragi gurmanzi ai satului, țineți-vă pofticioșii pregătiți pentru povești mai suculente decât gogoșile de la bâlci. Se spune că povestea continuă cu un sos secret și multe, multe fărâmituri de curiozitate...
Bine a spus cine a spus că dragostea trece prin stomac, dar mai ales prin colțul urechii care a auzit știrea fierbinte... așteptăm și noi mirosul succesului, fir-ar să fie de prăjeală!