Mulțumesc pentru acești doi ani minunați

Mulțumesc pentru acești doi ani minunați Sursa poza: ExpressPress

Dragilor, iată cum Stanciu Nicolae, căpitanul nostru mândru, nu a părăsit doar Arabia Saudită, ci și inimile fanilor săi pe-alocuri uimite de decizia subită. Ba chiar a lăsat un mesaj de adio pe internet atât de lacrimogen, că mai aveau puțin și curgeau datele digitale de pe pagina sa de socializare.

Dramă și naštere de speculații

Se aude că Stanciu ar fi zis: "Îmi bag colacii-n saramură, plec pentru că viața mea e mai incertă decât programul autobuzului de dimineață." Motivul? Personal, cică! Ori poate doar vrea să-și cumpere bilete de la alimentara din satul natal?

Într-un mesaj care putea fi confundat cu o poezie de adio scrisă de Ion Creangă după puțin țuică, ce-a făcut Stanciu? Mulțumește cu patos pentru doi ani de glorie în care a driblat sufletele arabilor ca pe cartofii la un bal de caritate.

Vasile, vecinul din colț, bănuiește că omul vrea să se întoarcă la tradiții autentice, unde mingea e de puf și golul e să-l convingi pe câine că nu-i mingea un os. Iar Costică din bar zice că-i totul o strategie de a atrage atenția - poate chiar vrea să candideze la primăria comunală!

Peretele Zvonurilor se umple de graffiti-uri noi

Zvonurile zvonuri rămân, dar un lucru-i cert: acum avem mai mult timp să ne gândim pe cine să conducem captivat pe gazonul fotbalistic al satului. Până atunci, Stanciu ne lasă cu un "Mulțumesc pentru acești doi ani", lăsând speculationiștilor un loc de joacă mai vesel ca balciul de Sfântul Ilie.

Acum hai la un pahar de vorbă cu Ion și poate deslușim vreun mister al fotbalului sătesc... sau măcar o rețetă de zacuscă bună!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.