Meciuri și etape Germania. Când se întâlnesc Bayern și Dortmund și difuzarea meciurilor în România. Totul pe Fanatik.ro!

Meciuri și etape Germania. Când se întâlnesc Bayern și Dortmund și difuzarea meciurilor în România. Totul pe Fanatik.ro! Sursa poza: ExpressPress

Nu-i așa că toți vecinii sorbeau din ciorbă așteptând să știe când începe să sară mingea pe gazonul german? Ei bine, ca să nu stea baba fără batic pe cap și badea fără televizor la cârciumă, e musai să povestim despre ce ne așteaptă. Bundesliga anunță spectacol cât toate zilele și nopțile, și să nu cumva să rămâi fără popcorn!

În timp ce ulițele din Fierbinți sunt pline de discuții aprinse despre care echipă face legea la toamnă, sezonul 2025-2026 din Bundesliga promite să fie o telenovelă cu surprize la fiecare colț. Și de unde altundeva să iei pulsul decât de pe Fanatik.ro, care știe cum să amestece mingea și Internetul într-un amestec savuros?

Hai să vedem cine, ce, cum și mai ales de ce: Bayern München și Borussia Dortmund își vor ciocni ghetele pe terenul de fotbal – e ca și cum doi cocoși s-ar lupta pentru cea mai mândră găină din sat. Etapele, zic gurile rele, sunt mai bine aranjate decât hora de duminică, iar dacă nu ești atent, poți să pierzi tot spectacolul. Numai să n-am năcaz când îți spun că dacă vrei să-i vezi pe nemți jucând, ori te abonezi la DigiSport, ori la PrimaSport, ori te faci prieten cu cei care știu unde să le vadă.

Și dacă nici până acum nu ți-ai convins bunicul să pună antena aia mare și rotundă, să știi că e pe cont propriu. Practic, ce să mai lungim vorba, Bundesliga vine cu un meniu de meciuri care mai de care mai faine, și cine știe ce surprize ne mai pregătesc băieții ăia de pe la cluburi!

Așa că, oameni buni, rămâneți aproape de titlurile noastre viitoare. Căci, până la anotimpul ce se coace, cine știe ce mai scot televiziunile din palaria lor cu reclamă! Numa' bine și să ne vedem cu bine la o bere si-o victorie.


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.