Luni, 2 iunie 2025, câștigă 347 lei cu meciurile din România și Brazilia!

Luni, 2 iunie 2025, câștigă 347 lei cu meciurile din România și Brazilia! Sursa poza: ExpressPress

Dragi cititori, pregătiți-vă să vă desfaceți papucii de casă și să profitați de ocazie, căci bursa pariurilor a mai aruncat o gălușcă de aur peste noi. Aflăm că pe 2 iunie 2025, același prieten care a câștigat la rața cu trei picioare ne face părtași la un câștig de 347 de lei, de parcă ar fi găsit rețeta cozonacului perfect.*

În capul listei de investiții amoroase, avem cele două meciuri: unul pe sol românesc, iar celălalt pe plajele Braziliei, unde fotbalul se joacă cel mai bine în soare și nisip. „E ca și cum ai pune două prune în borhotul pentru țuică. Nu are cum să nu iasă ceva bun!” - a declarat nea Gică, pensionarul nostru local, expert în orice cuvânt care include „noroc”.

Pare simplu, nu? Alegi două meciuri, pariezi bănuții de floricele și aștepți cuminte ca toată lumea să-ți zâmbească la casă. Sau mai bine spus, la oala de sarmale privind cu mândrie micul ecran.

Vorbind cu Ionel, regele nerecunoscut al pariurilor din Băile Fierbinți, acesta a mărturisit printre aburi de ciorbă: „Acum un an, m-am uitat la meciuri cu antena unor vecini și am câștigat atât, încât am putut să repar gardul. Acum, am al meu – și antenă, și gard”. Așa că, luați exemplu, dar roagă-te să ai destui vecini cu grădini frumoase.

Dar să nu ne îndepărtăm de la subiect, căci vorba umblă pe ici, pe colo, că vremea bună aduce inspirație – și poate niște monede strâns legate în buzunar. 2 iunie este ziua când fotbalul nu doar se joacă, ci și plătește cu dobândă.

Așadar, să nu uitați de cota norocului! Cine știe? Poate ajutați la începutul unei cariere strălucitoare, fie ea și doar pe hârtie de pariuri. Săptămâna viitoare s-au anunțat și mai multe zvonuri, dar până atunci, doamnelor și domnilor, să ne umplem paharele și să ținem de degetele de la picioare strâns în speranță!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.