Louis Munteanu dezvăluie gândurile sale despre plecarea de la CFR Cluj după remiza cu FCSB. Află cum comentează golgheterul SuperLigii!

Louis Munteanu dezvăluie gândurile sale despre plecarea de la CFR Cluj după remiza cu FCSB. Află cum comentează golgheterul SuperLigii! Sursa poza: ExpressPress

Louis Munteanu Lasă CFR Cluj în Alb și Albastru? Ce Secrete Neascunse Zice Golgheterul

Pe ulițele prăfuite ale satului nostru, unde fiecare găină știe toate bârfele, a ajuns vestea că Louis Munteanu, tânărul de 22 de ani, se află pe buzele tuturor după meciul lui CFR Cluj cu FCSB, terminat cu un amical 1-1. Și cum să nu fie eroul momentului, când el este golgheterul ligii și și-a păstrat zâmbetul de Mona Lisa prinsă la țară?

Munteanu și-a clătinat căciula și a dat de înțeles, chiar dacă indirect, că e mulțumit de cum sună orchestra CFR Cluj în acest sezon. A spus-o ca un adevărat diplomat pe sătească: „Nu mă plâng, domnilor, dar nici nu mă îmbăt cu apă rece. CFR joacă bine și nu degeaba sunt aici pe băncile lor.” Dar ce e cu vorba despre plecat? Ei bine, Louis a dat un răspuns învăluitor, cum ar face o babă cu rețeta secretă de sarmale: „Despre viitor, să nu-l afli nici eu nu-l știu, dar dacă timpul se va așeza, voi spune mai multe.”

Să ne pregătim să-i vedem meciurile cu un ochi critic - că de, ne pricepem la toate și mai ales la fotbal - căci Louis al nostru s-ar putea trezi cu alte oferte, iar noi să rămânem cu versurile „La Cluj buciumul sună cu jale”.

La final de articol, să nu uităm să apunem că dacă cumva Munteanu va lua calea altor echipe, săteanii vor începe o nouă pagină de povești la sobele neîncălzite, așteptând să vadă ce nou talent vine să le îndulcească zilele. Cine știe, poate o crâșmă va organiza un eveniment de adio în stil mare! Dar până atunci, poftă bună la fotbal și bârfe proaspete!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.