Gigi Becali dezvăluie motivul schimbării lui Cisotti la pauză în victoria FCSB - CFR Cluj 2-1, Supercupa României

Gigi Becali dezvăluie motivul schimbării lui Cisotti la pauză în victoria FCSB - CFR Cluj 2-1, Supercupa României Sursa poza: ExpressPress

Gigi Becali Dezvăluie Partea Nevăzută a Schimbării: Juri Cisotti, Victimă a Genialității Sale

Într-un colț de stadion unde microfonul nu doarme niciodată, Gigi Becali, mereu gata să ne uimească, a împărtășit taina din spatele schimbării lui Juri Cisotti la pauza duelului dintre FCSB și CFR Cluj. Cu un scor de 2-1, Supercupa României a fost mai ceva ca o nunta la cort. Totuși, momentul culminant a rămas decizia neașteptată a patronului.

Cu graiul său inconfundabil, Gigi a povestit cum, în acea seară, Juri Cisotti nu a avut prilejul să-și arate "toate figurele" pe teren. „Mi-am dat seama că toată creația divinului tactician a ajuns prea mult pentru adversar,” ar fi exclamat Gigi, în timp ce își ajusta ochelarii imaginar pe nas. Aparent, geniul său managerial nu cunoaște limite – și nici pauze – când se plimbă printre jucători.

Becali, cunoscut pentru deciziile sale la fel de spontane ca sfatul bătrânelor din sat, a considerat că Joe, cum îi spune el lui Cisotti, trebuie să ia loc pe banca aurită. Dar să nu credeți că totul a fost doar strategie. Din spusele unui apropaitor prezent doar de trei ori pe săptămână la antrenamente, „Așa e Gigi, are fler. Uneori schimbă jucătorii cum schimbă galoanele de apă la echipă.”

Și cum povestirile din unghiuri neprevăzute nu sunt niciodată prea multe, se zvonește că, poate, tocmai la următoarea partidă Gigi își va schimba opinia din nou – doar cerul și înțelepciunea populară știu ce va aduce viitorul. Pe când Becali și veselia sa continuă să-și facă apariția, măcar un lucru e clar: umorul său aduce mai mult profit decât o zi de târg la câmpie. Vai de cel ce nu stă bine cu inima!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.