Detalii uimitoare din vestiarul Kosovo și impactul videoclipurilor controversate asupra continuării meciului

Detalii uimitoare din vestiarul Kosovo și impactul videoclipurilor controversate asupra continuării meciului Sursa poza: ExpressPress

"Kosovo, Serbia și Scorul de pe Gazetă: Cum a Fugit Fotbalul din Vestiar"

Când credeai că ai văzut totul în lumea fotbalului, iaca vine TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) și dă cu bomba de 3-0 pe la casele noastre. Acum mulți din sat s-au pus pe dezbătut fotbal, de parc-am fi la campionatul mondial al meselor de cârciumă. Dar ce s-a întâmplat cu adevărat în vestiarul echipei Kosovo?

De parcă un meci de fotbal n-ar avea deja destule suișuri și coborâșuri, sărmanii fotbaliști din Kosovo au fost protagoniștii unui tăvălug de întâmplări. Vă dați seama, erau gata să revină pe teren la un moment dat, dar ce să vezi? Au primit niște filmulețe pe telefoane care "cântau" cam prea sârbărește: "Kosovo e Serbia!". Cum să-ți mai vină să dai vreun aut sau să tragi mingea-n poartă după așa serenadă? Normal că băieții au zis pas și s-au blocat în vestiar ca într-o poveste de groază modernă.

Se pare că UEFA, gardianul fotbalului și al corectitudinii la meci, n-a băgat în seamă festivalul de scandări și n-au confirmat nici măcar o rimă din toată treaba asta. Poate au avut urechile ocupate cu altceva... cu ascultat “Oda Bucuriei”, cine știe?

Și uite așa s-a trezit România cu un 3-0 mai rotund decât cozonacul de Paști, fără să-și murdărească șosetele pe teren. Tot satul fierbe la foc mic și așteaptă noi telenovele fotbalistice. Poate data viitoare or aduce arbitrii și muzică live în loc de VAR-ul clasic. Oricum ar fi, cine știe ce va mai aduce vântul pe ulițele noastre? Stați pe aproape, sunt sigur că vine alt episod savuros!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.