Descoperire de materiale pirotehnice ascunse în stadionul Ghencea înaintea meciului FCSB – CFR Cluj de către Jandarmeria Capitalei

Descoperire de materiale pirotehnice ascunse în stadionul Ghencea înaintea meciului FCSB – CFR Cluj de către Jandarmeria Capitalei Sursa poza: ExpressPress

Ghencea Arde: Jandarmeria Pază și Caută Torțe în Timp ce FCSB și CFR Cluj Încălzesc Scena

Dragi consăteni, într-un show de pirotehnie neplanificat, Jandarmeria Capitalei a dat de necaz ascuns chiar sub nasul lor, adică sub tribunele stadionului Ghencea, fix înaintea marelui meci dintre FCSB și CFR Cluj. Se pare că flăcările pasiunii fotbalistice s-au aprins prematur, și nu doar în sufletele microbiștilor.

Din spusele oficialilor, jandarmii noștri cu ochi de vultur au descoperit niște "focuri de artificii" deghizate în materiale pirotehnice. Eu nu știu cum s-au strecurat aceste comori incandescente - poate că fanii au crezut că stadionul are nevoie de un foc de tabără ca pe vremurile bune, când Suceveanul aducea jar în valize la nunți. Sau poate că era doar dorința arzătoare de a face acest derby să strălucească un pic prea la propriu.

Un flăcău de pe gazon, care a păstrat anonimatul „de frica cancanului”, ne-a șoptit că cineva ar fi zis: "Dacă n-avem trofee mari, măcar să ne bucurăm de un mic spectacol de Las Vegas pe timp de criză!" Eh, lăsați, ca la Ghencea nu avem doar mingii de fotbal, avem de toate!

În încheiere, jandarmeria a confiscat trofeele explozive înainte ca ele să detoneze drame și gloria să se transforme în rușine. Rezolvând la foc mic această problemă, sperăm că pentru următorul meci să nu fie nevoie să căutăm bombe sub scaune, ci doar să aplaudăm și să jucăm ca în basmele din curtea școlii.

Ei bine, dragilor, să vedem dacă Jandarmeria sau suporterii se hotărăsc să mai facă vreun iureș. Noi rămânem în așteptare cu sarea și piperul pregătite. Poate la următorul meci găsim și niște artificii ecologice, fără fum și scandal, cum ar fi un foc de tabără cu povești de prin campionatul de muls vaci!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.