Descoperă achizițiile marilor cluburi din Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1.
Sursa poza: ExpressPress
Se-adună norii stranii și valiza cu bătăi pe tălpi în pragul verii 2025, căci transferurile internaționale s-au întețit ca poveștile de la nunta lui Vasile a lu’ Tanti Anica. Că dacă nu aduci destule nume mari la echipă, unii zic că e ca și cum ai face horinci fără prune: mult fâs, puțin efect!
Cine-a făcut și cin' n-a făcut ochi peste gard?
Veșnicul nostru prieten de la Fanatik ne-a aruncat în față lista celor mai aprige mutări pe tabla de șah a fotbalului. Premier League, că o fântână cu apă vie, a nășit câțiva tineri domni de promite să schimbe liga ca Badea Gheorghe la horincă, doar că de data asta fără mahmureală. Într-un colț al ringului, Bayern Munchen a mai prins un pește mare, chiar gratis, ca la Marea Captură de pe vremea bunicii, de te miri cum de-a scăpat fundașul de 30 de milioane tefer.
Serie A (nu de filme, ci de fotbal) a lăsat și ea cititori cu gura căscată, că doară nu pentru nimica e Italia țara tuturor surprizelor. La Liga și-a frecat mâinile și buzele fiindcă nici ei n-au rămas mai prejos, aducând dichis și talent direct pe teren, fără ocoluri de pe bulevardul istoriei. Bundesliga și Ligue 1 țin și ele pasul, că și pe acolo se coace pâinea pe trei coșuri – ba, de s-ar putea, poate or să bage și câte un porculen la pădure.
Oamenii satului musai să prindă suflul urban
Cum s-ar zice la noi, nu toată lumea așteaptă ploaie de la sfatul comunal, dar când îți trec stelele pe deasupra, mai arunci câte un ochi să nu scape trenul de la gară. Informații mai multe n-au fost de găsit, dar nici noi n-am stat cu cratița la foc mic fără să mai punem ulei pe paște.
Vara asta, dragilor și dragelor, pare-a mirosi a succes și-a fotbal ca la sfârșitul anilor boemi, și cum ne place să zicem pe ulița noastră, stăm cu ochii pe joc, că mare e miracolul în ligile mari și tare-i ciudă dacă nu vedem cum-lucrează mâna susținută de balerini de aur. Până la anul, să ne circuităm fotbal, nu știrbim nimic și mai adăugăm sare deasupra ca la fiecare dulceață de pere făcute-n cazanul opincii.