Cine sunt candidații propuși?

Cine sunt candidații propuși? Sursa poza: ExpressPress

De parcă insolvența nu ar fi suficientă pentru adrenalina cotidiană la Dinamo, iată că se anunță o mare întâlnire de tip AGA pe 30 iunie. Și ce să vezi, parcă ne-ar fi lăsat buză de aur în curtea școlii, clubul vine și cu o listă de cinci nume pentru viitorul Consiliu de Administrație. Da, ați auzit bine, dragii noștri cititori: cinci curajoși sunt pregătiți să se avânte pe valurile înspumate ale administrației dinamoviste!

Bucureștiul forfotește mai ceva ca la târgul de Crăciun, că doar nu găsești în fiecare zi un asemenea spectacol. Sursele noastre, alias "doamna Veta de la colț", ne spun că unii dintre acești candidați sunt deja faimoși în cercurile de table din parc și la coada de la farmacie, dezbătând de zor despre viitorul luminos al echipei. Cine sunt aceștia? Ei bine, lista rămâne un pic de mister, că altfel ce mai dezbatem la bufet?

Dinamo pare să joace o mână riscantă, ca un bun gospodar jucându-și viitorul la jocul de țigarete în Livada cu Merii. “Unde sunt vremurile când mai băteau și ei Steaua?”, se întreabă nostalgic nea Ion, cunoscut profesor emerit în strategii de fotbal la crâșmă. Însă, indiferent de vremuri, suporterii sunt pregătiți să vină cu pieptu’n față la stadion, doar cu drapelul alb-roșu în gând și cu oleacă de speranță în inimă.

Cu umor și un strop de ironie, așteptăm să vedem cum se va descurca noul consiliu cu pletele sale profesionale. Va reuși să readucă gloria zilelor de odinioară sau se va transforma într-un alt episod din “Pe aripile vântului”? Ei bine, rămâne de văzut! Până atunci, ne pregătim cu popcornul, precum și cu băuturica din dotare, pentru spectacolul de pe 30 iunie. Apoi, știri fierbinți de vară, nu ne părăsiți niciodată!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.