CFR Cluj învingătoare la Cupa României Betano! Petrecere de neuitat la hotelul CFR, cu Dan Petrescu triumfător. (Video exclusiv)

CFR Cluj învingătoare la Cupa României Betano! Petrecere de neuitat la hotelul CFR, cu Dan Petrescu triumfător. (Video exclusiv) Sursa poza: ExpressPress

CFR Cluj Joacă Hora Bucuriei: „Cupa e mai Tarziu decât Trenul nostru!”

Ei bine, dragilor, dacă trenurile mai întârzie la noi în stație, CFR Cluj a ajuns la timp la destinația victoriei! Ce să mai, băieții de la CFR au tras o petrecere de zile mari după ce au triumfat cu stil în finala Cupei României Betano, punând pe fugă pe Hermannstadt cu scorul de 3-2. Unii zic că a fost mai greu să întregească trofeul decât să ajungă trenul de la Brașov la Cluj, dar cine suntem noi să judecăm?

Așteptări de la autocar

Din start vă spun, autocarul neliniștit al campionilor s-a transformat într-o cutie muzicală pe roți. Atmosfera a fost mai aprinsă decât tigaia lui tanti Mărioara când face clătite. Cică la petrecere s-a dat liber la cântat, iar dacă vreun vagon din gară avea nevoie de ajutor să-și găsească drumul, cu siguranță băieții noștri erau gata să dea o mână de ajutor. Sursele din autocar (adică vecinul Gheorghe, care și-a făcut o poză de ocupație) ne-au declarat cu convingere că Dan Petrescu, cunoscut nu doar ca antrenor, dar și ca dirijor de veselie, conducea cântările de genul „Cupa e la noi, iar restul vin ho!”.

„Vivat și să trăiască” - Hitul serii

Cei mai vocali suporteri au recunoscut că jucătorii au demonstrat pe lângă talent fotbalistic, și un talent muzical demn de temut. Melodia „Vivat și să trăiască” a fost refrenul nopții, iar autocarul a devenit un adevărat studio pe roți. Noroc că nu s-a transmis live, altfel aveam de pregătit deja un festival pentru anul viitor - „CFR Music Fest”.

Cum ar zice bunicul: „Întotdeauna CFR știe cum să ajungă în top, fie cu trenul, fie cu mingea!”. Și, odată cu victoria, zvonurile spun că următoarea oprire a sărbătorii va fi chiar în fața Primăverii în București, unde se spune că lăutarii sunt mai ieftini decât biletele la tren. Poate vin și ăia de la „Hermannstadt” să învețe să se bată la fel de bine la polka cum au făcut-o la fotbal... dar asta, dragilor, e deja altă poveste!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.