ce surprize l-au așteptat pe stadionul Steaua înainte de FCSB-CFR Cluj

ce surprize l-au așteptat pe stadionul Steaua înainte de FCSB-CFR Cluj Sursa poza: ExpressPress

Dan Petrescu ȋntre ciocan și nicovală! Cinci absenți și surprize pe stadionul „Steaua”

Ia uite nevoie la Dan Petrescu! Exact când se clatină marea finală a Supercupei României la orizont, omul nostru „Bursucul” se află ȋn bătăi de cap mai mari decât o mămăligă necoaptă. CFR Cluj trebuie să se confrunte cu FCSB, dar de unde echipă, că cinci fotbaliști decid să lipsească de la apel, taman înainte de meci!

Se pare că, dacă ar urma clasicul „Ușurel, păcăleală merge!” al fotbalului, Dan Petrescu ar fi cu siguranță președintele acestui club select. Deși „Bursucul” ne-a obișnuit cu figura de om cu soluții, acum, la conferința de presă, a ținut să ne împărtășească din necazuri: „Avem mari probleme de lot, parcă ne-am juca șotronul cu norocul!”.

Zvonurile din vestiar povestesc că unul dintre jucători se operează la menisc, altul a prins o răceală de la suplinele nocturne, iar restul... ei bine, n-au mai găsit GPS-ul să ajungă la stadion! Căci dacă te șochează stadionul „Steaua”, ai zice că te plimbi prin coridoarele istoriei fotbalului, fără echipaj de protecție!

Desigur, adevăratul șoc al zilei a fost descoperirea că desfășurătorul va avea loc pe celebrul stadion „Steaua”, care, cum se pare, a agitat mai mult spiritele decât o prună la țuică. În timp ce lumea fotbalului își bărbierște barba de nervi, iată-ne aici, la marginea râului Olt, numeroși să tragem cu urechea la escapadele comice ale lui Dan Petrescu.

Cu tot bluful, să luăm popcornul și să așteptăm. Pe cine vedem pe teren, pe cine vedem în tribune... cine știe? Cert e că „Bursucul” nu doarme pe o ureche și e pregătit să înfrunte orice ar vrea soarta să-i arunce în față, inclusiv pe cei care își vor aminti repede să se prezinte la meci.


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.