Ce s-a întâmplat pe teren? Foto exclusivă

Ce s-a întâmplat pe teren? Foto exclusivă Sursa poza: ExpressPress

Frunză verde de alun, să vezi și să nu crezi ce a făcut Elias Charalambous după ce FCSB a biruit CFR Cluj cu 2-1 și a pus mâna pe Supercupa României! Nu doar că a fost un antrenor de nota 10, ci și un tătic sufletist. Căci fiul său, mândru nevoie mare, era și el pe teren, să-și împartă bucuria de copil minune cu tatăl său erou.

Când îl vezi pe Charalambous așa de relaxat, parcă nici nu ai zice că a lucrat la câțiva metri de o explozie de nervi și emoții. După victorie, spontan și fără scenarii scrise în stele, l-a îmbrățișat pe fiul său chiar acolo, pe gazonul încins. Un gest simplu pentru omenire, dar imens pentru micul Charalambous, care va ține minte această zi până la un alt meci de legendă.

Cine să-i țină frâiele emoțiilor într-un asemenea moment? Sigur nu antrenorul nostru, care într-un zâmbet larg i-a făcut pe toți să exclame: "Uite, domnule, și cu fotbalul se face educație parentală!" Desigur, tribuna avea vibrații de stadion internațional, dar și o doică tradițională nu ar fi reușit să adune mai multă emoție pe un teren de fotbal.

După cum bine zice proverbul nostru, "ce se naște din pisică șoareci prinde", așa și micuțul Charalambous, cu ochii sclipitori, pare că se pregătește de pe acum pentru a-i calca pe urme tăticului. Iar dacă mai adăugăm că întreaga scenă a fost surprinsă în poze exclusive, ei bine, ar mai lipsi doar să apară în calendarul anual al clubului!

Finalul e mereu, vorba aceea, cu cireașa pe tort: dacă tatăl a reușit deja performanța pe teren, cum va arăta oare viitorul micuțului? Să ne revedem la viitorul meci, pentru noi surprize și, cine știe, poate un nou amalgam de îmbrățișări victoriene! Căci în GlasulFierbintului, tot satul așteaptă!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.