câștigă 394 de lei cu ponturile fotbalistice de la Campionatul Mondial al Cluburilor!

câștigă 394 de lei cu ponturile fotbalistice de la Campionatul Mondial al Cluburilor! Sursa poza: ExpressPress

Bombă la Pariuri: Cum să Pui Mâna pe 394 de Lei cu Două Șuturi în Poartă

Stimați iubitori de mize și pariuri, abia așteptăm să vă dezvăluim schema nu prea secretă prin care vineri, pe 20 iunie 2025, puteți umple buzunarele, că doar nu sunteți din piatră. Totul e simplu ca laptele-n cană – două meciuri de fotbal din Campionatul Mondial al Cluburilor pot transforma un bilet nu tocmai modest într-un câștig fabulos de 394 lei.

Calcălău Marin, mândria satului și expert în mese câștigate pe scaune de plastic din fața casei, ne-a împărtășit că a aflat de combinația magică pe când asculta Radio Gogoși. "Ori ies, ori nu ies, dar eu zic să ies și câștig!" zice el cu un zâmbet mai larg decât o poartă deschisă.

Experții (și să știți că nu suntem departe de a fi și noi băgați în aceeași oală) au analizat meciurile și au ajuns la concluzia că ai mai multe șanse să găsești ac de potcoavă decât să pierzi la pariurile astea. Cu siguranță, mingea e rotundă, dar bancnotele sunt pătrate și ele pot încăpea foarte bine în buzunarele voastre.

De la Ilie din deal până la Ghiță de la vale, tot satul a început să își noteze cu grijă ponturile pentru vineri. "Dacă nici acum nu câștig, mă las de profesie și mă fac pescar în sat!" a exclamat tanti Maricica, care, pe lângă îndemânarea de a asorta baticul cu șorțul, pricepe bine cum să pună pariu pe echipa câștigătoare.

Acum, nu mai rămâne decât să vedem dacă planul o să meargă. Ori câștigăm toți, ori câștiga altcineva de data asta. Oricum ar fi, la sfârșitul zilei ne amintim cu drag că, de fapt, cel mai important pariu este să râzi și să ai ceva să povestești pe șanț vara asta. Hai noroc și la mai mare!


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.