«Campionii, campionii!» rămâne favoritul meu. Descoperă cele patru motive ale succesului roș-albaștrilor în campionat

«Campionii, campionii!» rămâne favoritul meu. Descoperă cele patru motive ale succesului roș-albaștrilor în campionat Sursa poza: ExpressPress

FCSB și-a câștigat campionatul: Mihai Stoica dezvăluie secretul roș-albaștrilor de neoprit!

În satul nostru, nume mari și șampanie și mai mare! Nea Mihai Stoica, șeful șefilor de la FCSB, abia își mai poate ține bucuria în frâu după ce echipa a reușit performanța istorică de a apăra titlul. Vorbim aici de cântecul favorit al lui Mihăiță și de motivul pentru care învârtim toate vestele roșii și albastre „ca pe butelie”.

Cauzele succesului sau cum să fii campion fără număr

Căci da, stimabilul nostru manager general, îmbrăcat mai mereu la cămașă cu striații, a deschis tolba cu povești pentru săteni și a explicat clar care-s acele patru ingrediente magice care i-au făcut pe băieții ăștia iarăși campioni.

1. Antrenament la miez de noapte: Că vorba aia: „Cine se scoală târziu nu prinde wormul!” Așa că băieții au făcut bițicleteala pe nocturnă ca să fie sigur că nu îi prinde somnul pe din urmă.

2. Supa bunicii: La nivel de dietă, nimeni nu se pune cu aromele de ciorbă a la bunica, direct importate de la întorsătura de pe uliță. Un jucător bine hrănit e un jucător fericit.

3. Terrainul mănos și altfel de Lamborghinis: Se zice cum că iarba verde de acasă face toți banii. Plus că băieții nu vin cu Ferrari la antrenament, ci cu look de 'Dacia 1310 retușată', care le dă un extra boost de modă vintage.

4. Motivarea din pivniță: Când vine vorba de motivație, Stoica spune că nimic nu stoarce nervii ca un buchet de încurajare de la nea Ion din pivniță, bine împerecheat cu o butelcuță de tărie pentru serile prelungite înainte de meci.

Cu așa sfaturi înțelepte, o să vedem noi câți mușchi o să mai aibă alții să îi întoarcă. Iar la final, ce să zic? Se anunță un sezon și mai palpitant, tot satul va cânta voios: „Hai FCSB, că ne-ai fericit!”


Nea Lică

Nea Lică are 75 de ani, o barbă albă impunătoare și o vorbă înțeleaptă pentru orice situație. Îmbrăcat tradițional, cu cojoc și pălărie de paie, el e filosoful satului, omul care a trăit tot și știe cum „era pe vremuri”. Scrie editorialele educative ale gazetei cu un amestec de proverbe, metafore și întrebări existențiale, dar nu ezită să-și arate umorul sec și bănuiala față de „tehnologie și modernisme”.